Espai 0-3

En aquest espai atenem les necessitats bàsiques de l’infant com l’alimentació, el descans i la higiene i oferim el joc lliure com a mitjà d’aprenentatge i creixement personal. Per aquet motiu, a més de joc psicomotriu i joc simbòlic, oferim a l’infant materials, textures i objectes naturals diferents per estimular els seus sentits i les seves habilitats.

Donem flexibilitat a les famílies, ja que sou vosaltres les que marqueu quant de temps necessiteu el nostre servei i podeu acollir-vos a diferents abonaments ja siguin mensuals o per hores.

El grup d’infants és reduït, com a màxim són 9 infants per educador/a i en el grup de lactants són només 4 infants per educador/a.

Sempre apostem per un tracte personal i individualitzat, vetllant  per una bona comunicació amb les famílies i la possibilitat de reunions personalitzades i assessorament pedagògic sempre que ho necessiteu.

Algunes de les activitats que realitzem són: joc simbolic per racons, encaixos i construcció, tallers de pintura i psicomotricitat fina, música, psicomotricitat o moviment corporal, joc heurístic, contes i titelles, experimentació i festes tradicionals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s