Qui som?

DSC00389

Mima’m està integrat per la Míriam (esquerra) i la Maite (dreta), amigues i companyes d’Escola, Institut i Universitat des dels 4 anys. Mima’m té l’objectiu de donar forma al nostre somni, la creació d’un espai per atendre als infants des d’una perspectiva integral i amb molta estima.

La Míriam és Llicenciada en Pedagogia i amb un màster en atenció primerenca 0-6 anys. Va treballar durant uns anys com a coordinadora i formadora de joves i adults, però la seva vocació i experiència com a monitora i educadora infantil en escola i esplai li van fer prendre la decisió de crear aquest centre amb molta il.lusió juntament amb la seva companya Maite, amb qui té una amistat de molts anys i una trajectòria formativa i laboral en comú.

La Maite és Pedagoga i Educadora Social amb experiència en llar d’infants, reforç escolar i com a Coordinadora del Casal Infantil de Vallbona a Nou Barris. Després d’aquesta trajectòria va decidir formar aquest projecte amb la Míriam per donar cabuda a la seva formació i experiència, als valors i ideals que juntament té amb la seva companya de la infància.

Juntes, van decidir crear un centre on poder donar una atenció individualitzada als infants, per això van crear un projecte on els educadors/es tinguessin un màxim de 9 infants per educador/a, un espai que fos familiar i acollidor i posar en pràctica els ideals que les dues tenen com a mares, educadores i pedagogues.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s